't Soute Land

Luxe 6 persoons vakantiehuis in Zoutelande

De woonkamer & Keuken

Vanuit de comfortabele zitbank in de gezellige woonkamer kijk je uit over de landerijen. De schuifpui geeft toegang tot het terras en de tuin waar je nog tot laat in de avond van de zonsondergang kunt genieten. 

De woning is volledig geïsoleerd en op de begane grond voorzien van vloerverwarming. Ook is er digitale televisie en wifi aanwezig. De open keuken die grenst aan de woonkamer is van alle gemakken voorzien.

De Slaapkamers

De vakantiewoning heeft in totaal drie ruime slaapkamers. Een op de begane grond en twee op de eerste verdieping. De slaapkamer beneden en de grote slaapkamer boven zijn beiden voorzien van comfortabele 2-persoons boxspring bedden (180 x 200cm). De andere slaapkamer boven heeft 2 1-persoonsboxpspring bedden welke indien gewenst ook tegen elkaar aan geschoven kunnen worden. 

De slaapkamer beneden heeft een badkamer ensuite met bad, tweepersoonswastafel en douche.

Op de beide slaapkamers op de eerste verdieping is er voldoende ruimte voor een  campingbedje. Ook is er boven aan de trap een traphekje.

De Badkamers & Toilet

De eerste badkamer bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een bad, douche en een 2 persoons wastafel. Verder is er een apart toilet op de begane grond en zijn beide ruimtes voorzien van vloerverwarming. Het toilet bevindt zich in de hal. De badkamer is toegankelijk via de slaapkamer.

Op de overloop van de eerste verdieping is de tweede badkamer. Dit is een badkamer met douche, wastafel en toilet. 

De Tuin

Bij onze vakantiewoning hoort een ruim terras en een grote tuin (350 m²) met grasveld. Het terras met picknicktafel en tuinstoelen grenst direct aan de schuifpui van de woonkamer. Vanaf het terras kijkt u uit op de landerijen en bloemenvelden van Zoutelande.

Verder hoort er bij de vakantiewoning een eigen oprit. De oprit is verlicht en op de parkeerplaats is er ruimte voor drie auto’s.

Indeling